Sök eller nominera till Lions Stipendier 2022

Lions Club Turinge delar varje år ut två ungdomsstipendier och två ungdomsledarstipendier. Varje stipendium är på 5000 kronor.
Vem som helst får söka stipendium och nominera kandidater till stipendierna.
För att kunna få ungdomsstipendiet krävs att man bor eller är verksam i Nykvarns kommun. Man behöver inte vara medlem i förening eller klubb. Man ska ha gjort förtjänstfull insats inom ideell, idrottslig, kulturell eller konstnärlig verksamhet under senaste året.

För att kunna få ungdomsledarstipendium krävs att man bor i Nykvarns kommun eller är verksam som ledare i Nykvarn. Man ska ha gjort förtjänstfull ledarinsats för ungdom under senaste året.

Förslag till stipendiater lämnas senast den 26:e april  till stipendiekommittén via mail: stipendier@turinge.lions.se

Förslaget ska innehålla kontaktuppgifter till kandidaten och den som nominerar samt motivering.
Stipendierna delas ut i samband med Nationaldagsfirandet den 6 juni.